• Descarcam in telefon sau calculator un formular. 

Indiferent unde suntem , apasam butonul albastru , stanga sus ,,VERIFICARE MARCARE „

-deschidem pagina principala a formularului

Deschidem pe rand primele patru butoane (lungi) , complectam informatiile  si verificarea este gata. 

Butoanele galbene sunt doar pentriu imprimare (listare verificare)

La primul buton ,, INFORMATII PRINCIPALE”  complectam toate spatiile albe ,unde avem … (trei puncte).

Dupa ce introducem numarul total de fire inventariate din carnetul de inventariere apare  automat numarul de fire pe care trebuie sa le verificam.

TEREN

In parte de sus avem in permanenta  nr. de arbori verificati , numarul de arbori pe care trebuie sa-i verificam (la mijloc) si inca trei butoane importante. (Pagina principala, CARNET si H-inaltimi).

Informatiile introduse in fisa de teren se transmit automat  in pagina  ,,CARNET” si se modifica acolo doar informatiile care nu corespund. Modificarea se pot face atat pe teren  la verificare cat si apoi la birou. 

Comutarea de la fisa de verificare la  carnet se face  foarte usor ( se poate face la fiecare arbore verificat ) apasand cele doua butoane din dreapta sus,  Pentru a trece la carnet apasand butonul rosu si pentru a reveni inapoi la fisa de teren apasand butonul verde.

H – Inaltime

In coloana din stanga notam numarul curent al arborului inventarial , In coloana din mijloc  pe culoarea verde  diametrul masurat la verificare , pe rosu diamentru din carnet.  Pe coloana din dreapta (H) pe verde inaltimea masurata la verificare, pe rosul inaltimea din carnetul de inventariere.

IMPRIMARE

Deschidem pe rand toate butoanele galbene , verificam si imprimam  documentele.

Leave a Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *